consultanta training si invatare experentiala

Talent aquistion si talent management

Omul potrivit la locul potrivit în momentul potrivit.
Despre oameni și pentru oameni
E momentul să accesezi cele mai noi și performante metode și instrumente profesionale de selecție și testare online a abilităților și competențelor candidaților și angajaților tăi.

Talent Acquisition- Talent Managemnt - Teste angajare- Teste interviu

Acum, mai mult ca niciodată, nu este timp de pierdut când vorbim despre adaptarea la schimbare. Nimeni nu își mai poate permite să piardă printre degete candidați valoroși. Companiile inteligente utilizează instrumente și tehnologii inteligente pe tot pracusul procesului de Talent Acquisition și Talent Management.
SharExperience, ca reprezentant unic în România a Skillsarena Corporate, vă pune la dispoziție cele mai performante teste psihometrice online, ca instrumente în procesul de Talent Acquisition și Talent Management, cu scopul de a vă ajuta să priviți dincolo de experiența candidatului și să măsurati incă de la început personalitatea și potențialul de performantă a acestuia.

Aducem plusvaloare și te ajutăm să crești performanța procesului de Talent Management

Selectează, angajează și păstrează candidații de valoare.  

Dacă sunteți consultant în recrutare, manager de resurse umane sau expert în atragerea și retenția talentelor, ați ajuns la locul potrivit.Skillsarena este aici pentru a vă oferi cele mai performante instrumente de gestionare a talentelor (teste psihometrice, teste de aptitudini, teste de abilități și teste comportamentale/psihologice) precum și soluții de training și învățare experimentală online, aplicabile pe întreg procesul managementului resurselor umane.Suntem aici pentru a vă ajuta să identificați adevăratele talente, fie că este vorba de recrutarea de noi candidați, fie de dezvoltarea personalului deja-existent în companie. Evaluările noastre ajută la eliminarea supozițiilor și a subiectivismului, astfel încât să puteți lua decizii eficiente în cunoștință de cauză.

Angajează cu încredere

Ø  Crește nivelul de retenție
Ø  Recrutează conform culturii organizaționale
Ø  Îmbunătățește evaluările
Ø  Redu costurile de angajare
Ø  Îmbunătățește comunicarea în echipă

Testele noastre vă permit să vă evaluați rapid și precis candidații.

Skillsarena oferă angajatorilor atât teste predefinite, cât și opțiuni personalizate pentru evaluarea online a candidaților și angajaților.

Vă punem la dispoziție soluții simple, rapide și eficiente în doar 4 pași:
1.    ALEGE TESTUL
Poți selecta dintr-o gamă vastă de teste
2.    TRIMITE-I-L CANDIDATULUI 
Testul va fi transmis către candidat prin email
3.      VEZI  REZULTATELE 
Atât  punctajul cât și rezultatele defalcate sunt disponibile pentru vizualizare
4.      ANALIZEAZĂ CANDIDAȚII 

Compară candidații între ei utilizând filtrele procentuale.

Intr-o piata a muncii in care cererea de munca este foarte mare, iar oferta este mica este foarte important sa gasim tinere talente pentru afacerea noastra. Cea mai mare cerere de oferta de munca se inregistreaza in IT. O companie cu viziune, poate gasi tineri pe care sa ii incadreze in Talent Acquisition. De acest aspect se poate ocupa un consultant in resurse umane. Totodata, puteti primii consultanta pentru Talent Management.

People Assesment Tools

Dacă vă aflați în căutarea unei metode simple și eficiente de gestionare a testelor de aptitudini și competențe, a profilelor psihologice, a testelor de abilități, a chestionarelor de echipă, vă invităm să folosiți platforma noastră online, special creată pentru a vă oferi o soluție la cheie.