Teste psihometrice – Character DNA

Teste Psihometrice – Character DNA este un instrument de evaluare psihometric care îi ajută pe participanți să se înțeleagă pe sine, să îi înțeleagă pe alții și să își îmbunătățească comunicarea prin adaptarea la diferite comportamente. Rezultatul conferă o imagine clară a profilului personal, al punctelor forte, al punctelor slabe, al stilului de lucru și al modului în care acestea se integrează în colectiv.

Când să folosiți teste psihometrice?

Testul psihometric arată modul în care profilul de personalitate al individului se răsfrânge asupra comportamentului profesional, la locul de muncă. Daca esti in cautare te teste psihometrice online atunci la noi vei gasi tot ce ai nevoie.

Descoperă cu adevărat OMUL din spatele Cv-ului, într-un mod în care nu îl poți face niciodată față în față, la interviu.

Cu ajutorul Character DNA veti putea:

  • Să scanați complet profilul candidaților fără a vă lasă influențați de CV.
  • Să identificați valorile și factorii de motivație.
  • Să descoperiți tiparele de comportament și atitudine în fața unor situații reale la locul de muncă
  • .Să descoperiți talente pentru organizația dvs.
  • Să beneficiezi de îndrumări și soluții privind maximizarea performanțelor echipei și

Testările psihometrice descoperă modul în care diferite profiluri de personalitate reacționează la situațiile din viața de zi cu zi sau la situații cu care se confruntă la locul de muncă.

Acest test vă permite să analizați cele patru elemente ale personalității; introversiune, extraversiune, mod de gândire și emoțional. Folosim culorile pentru a le descrie și evidenția aspectul psihologic și pentru a da o imagine practică, ușor de interpretat, pe care toată lumea o poate înțelege, eficientizarea comunicării.

Identificarea profilului psihologic este ideal în procesul de recrutare. Filtrați candidații cu ajutorul testului psihometric și astfel îi chemați la interviu pe cei mai valoroși dintre ei. Testele psihometrice te ajuta sa iti evaluezi corect angajatii.

Veți înțelege ce fel de persoană se găsește în spatele CV-ului. Vă puteți adapta întrebările de interviu în strânsă legătură cu rezultatele testului.

Beneficii testare psihometrica

Raportul obținut ca urmare a evaluării psihometrice poate fi utilizat într-o serie de situații, de la recrutarea inițială  până la stabilirea compatibilității noului angajat cu echipa, precum și la construirea unor relații mai bune cu clienții.

Individual, oferă o mai bună înțelegere a diferitelor tipuri de personalitate a membrilor echipei și scoate în evidență modul în care aceștia pot comunica între ei mai eficient.

Compania va obține o descriere și o interpretare facilă a profilelor psihologice ale fiecărui angajat în parte și al echipei în ansamblu. Utilizând codurile noastre de culori veți putea înțelege modul lor intrinsec de comunicare.

Raportul cercetării efectuate de către Network HR Executive Search arată că 78% dintre respondenții care utilizează testele psihometrice sunt de acord că sunt instrumente ideal pentru ang

Vezi  AICI exemplu raport Character DNA

Companiile inteligente utilizează instrumente și tehnologii inteligente pe tot pracusul procesului de Talent Acquisition și Talent Management.

SharExperience, ca reprezentant unic în România a Skillsarena Corporate, vă pune la dispoziție cele mai performante teste psihometrice online, ca instrumente în procesul de Talent Acquisition și Talent Management, cu scopul de a vă ajuta să priviți dincolo de experiența candidatului și să măsurati incă de la început personalitatea și potențialul de performantă a acestuia.

teste psihometrice

 

One thought on “Teste psihometrice – Character DNA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *